Inicis de CASAL DE JOVES GUINEUETA

Neix el CASAL DE JOVES GUINEUETA

Com es citava anteriorment, l’any 1988 sorgeix un nou projecte associatiu, fruit del treball iniciat amb el grup d’Arrels del Centre d’Esplai, grup destinat a joves de 16 a 18 anys. Després de dos anys d’existència d’aquest grup dins l’estructura de l’Esplai, neix el projecte Grup de Joves.

El Grup de Joves es constitueix independent de l’Esplai, s’adreça a joves des dels 16 al 29 anys, i es dota d’un Espai de Trobada diari.

Dins del Grup de Joves s’estructuren diferents seccions o grups estables: la Colla de Diables, el Grup de Teatre, la revista, els Trepa-Muntanya, el Grup d’Animació,… i amb el temps s’apadrina el Drac guardat durant anys a Torre Llobeta.

L’evolució del projecte esdevé des de l’any 1991 el Casal de Joves Guineueta. Com a projecte exemplar de Casal de Joves associatiu s’inicia als anys 93 i 94 la col·laboració, i suport, de la Regidoria de Joventut per la consolidació de la iniciativa, que es veuria frustrada per l’estat de l’equipament i la posterior sortida provisional dels locals de la Masia.

 

 

 

 

 

Continua

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s